VOUCHER CADOU începând de la 80 LEI

VOUCHER CADOU

începând de la

80 LEI

  • Masaj cu pietre calde

    (Hot Stone Massage)

    Hot Stone Massage - Masaj cu pietre calde

Masaj cu pietre calde – Hot Stone Massage

Masajul cu pietre vulcanice reprezintă o combinație de mai multe terapii – hidroterapia, aromoterapia și termoterapia. Căldura emanată de pietre relaxează în profunzime mușchii, iar temperatura ridicată produce transpirație, prin care sunt eliminate toxinele din organism.

Un lucru spectaculos la această terapie bazată pe roci vulcanice este acela că pietrele „simt“ locul unde are corpul nevoie de ajutor și se apucă de treabă. De aceea unele se răcesc mai repede decât celelalte, pentru că lucrează intens să elimine dezechilibrul din organism. Odată îndepărtat obstacolul energetic, circulația sanguină începe să funcționeze la capacitate maximă și odată cu ea și funcțiile de detoxifiere ale ficatului, rinichilor și colonului. Astfel sunt distruse energiile negative care produc dezechilibre în corp și se reface echilibrul și armonia psihică și fizică.

Sunt însă și contraindicații în tratamentul cu pietre calde respectiv: probleme cu circulația periferică, diabet, hipertensiune arterială, sarcina cu risc, intoleranță la căldură, boli și afecțiuni ale inimii, cei care au arsuri, psoriazis, cancer de piele, dermatita, eczeme, acnee, piele inflamată sau cu răni, herpes, artrită reumatoidă sau orice afecțiune a pielii.

După câteva ședințe de masaj cu pietre calde / hot stone massage, dincolo de o relaxare profundă, simptomele privind dureri musculare, afecțiuni ale coloanei vertebrale, insomnii, circulație periferică deficitară, dureri reumatice sunt ameliorate, astfel încât cu greu vei găsi o altă procedură care să vină în întâmpinarea nevoilor tale de relaxare și de menținere a sănătății și supletii corpului.

Masaj pietre calde
80 minute
190 lei

Rezervă online simplu şi rapid!

aiMasaj.ro vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de masaj corporal şi facial!

aimasaj.ro – Salon Masaj cu pietre calde în București