VOUCHER CADOU începând de la 75 LEI
  • Terapia “Slim & Health”

    – Remodelare Corporală –

    Terapia Slim & Health

Terapia “Slim & Health” (Remodelare Corporală)

Prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism și se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, mult temută și nedorită celulită, care deși nu este o boală, afectează starea de bine a majoritătii femeilor. Drenajul limfatic are rol detoxifiant, anti-aging, ameliorează ridurile, cicatricile, eczemele, ajută la eliminarea grăsimilor, crește imunitatea, crește tranzitul intestinal.

Masajul anticelulitic este ideal datorită faptului că are un impact puternic asupra sistemului circulator. În plus, masarea zonelor cu celulită presupune îndepărtarea grăsimii din zonele asupra cărora exercițiile fizice nu au foarte mare efect, cum ar fi partea interioară a genunchilor și cea superioară a coapsei.

Pentru rezultate deosebite, aceste două tehnici combinate, drenaj limfatic și masaj anticelulitic, sunt executate folosind creme de remodelare corporală de calitate premium, având în componența lor alge marine și uleiuri esențiale ce oferă un efect de lungă durată. Produsele au o superconcentratie de ingredienți activi și efectele benefice ale apei termale și ale apei de mare. Amestecul de șase alge marine și extractele de portocale amare, iederă și cafea, asigură o acțiune ultraintensiva împotrivă reținerilor de apă.cu ajutorul amestecului de extract de castan și uleiuri de caise, macadamia și piersici, pielea devine progresiv mai netedă și mai compactă. Rezultatele sunt încă de la primele aplicări iar zonele tratate mai ferme și mai tonifiate; apoi, ședință după ședință, rezultatele sunt consolidate, depozitele de grăsime sunt reduse, curburile corpului devin mai armonioase iar siluetă este redefinită. Nu lăsați micile imperfecțiuni ale corpului să vă strice cheful de vacanță!

Suntem aici pentru a vă ajuta să vă bucurați din plin de soare, plajă și costumul dumneavoastră de baie!

Masaj drenaj limfatic + anticelulitic
80 minute
200 lei

Rezervă online simplu şi rapid!

aiMasaj.ro vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de masaj corporal şi facial!

aimasaj.ro – Centru de Remodelare Corporală în București

VOUCHER CADOU

începând de la

75 LEI