VOUCHER CADOU începând de la 80 LEI

VOUCHER CADOU

începând de la

80 LEI

  • Despre noi

    aiMasaj - Salon Masaj București

Centru de Terapii – Masaj de Relaxare, Corporal și Facial

Nivelul de stres a crescut semnificativ în ultimii ani. E adevărat, griji au existat mereu, însă în prezentul nostru se pare că nelinistele sunt mai multe și ne solicită intens. Din acest motiv se spune că trebuie să ne relaxăm tocmai atunci când avem impresia că nu avem timp de relaxare. Timpul pe care îl petrecem noi cu noi este foarte important. Uităm mult prea des că nu ne putem dedica numai muncii, familiei, prietenilor… Dacă toate aceste lucruri care ne ocupă tot timpul sunt atât de importante, cum putem să ne bucurăm de ele fiind stresați, sau bolnavi sau nefericiți?

Știați că oamenii stresați și depresivi răcesc mai ușor? Starea afectivă îți influențează foarte mult imunitatea. Dacă gândurile și stările neplăcute îți dau târcoale, încearcă să-ți focalizezi atenția asupra unor lucruri care îți plac, care să te facă să te simți bine. Poate fi o meditație, un sport, o carte care te inspiră sau un masaj bun.

Mâinile pot spune mai multe decât cuvintele. Nu putem subaprecia puterea energiei pe care o transmit mâinile la o simplă atingere. Experiența resimțită în urma masajului direct este incomparabilă cu cea a unui apărat, a unei mașinării. Tocmai din acest motiv, atunci când simți că fiecare mușchi din corp te doare, când ești extrem de stresat și numai, un masaj te poate salva. Este bine să știi că noi suntem aici pentru tine, pentru ați aduce binele în minte, trup și implicit în suflet. Suntem aici pentru relaxarea ta de la A la… Zen! Te ajutăm să te deconectezi de la toate problemele cotidiene, vei reuși să te energizezi și să te revigorezi. Acordă-i așadar timp corpului și minții tale, lasă-le din când în când să se odihnească în mâinile noastre!

În centrul agitației, în cea mai concentrată zonă de business din centrul capitalei, am creat pentru voi un spațiu deconectant și reconfortant, unde echipa noastră vă va restabili armonia în toate sistemele corpului, iar starea de bine va domină atât la nivel fizic cât și psihic.

Galerie Foto