VOUCHER CADOU începând de la 80 LEI
  • Terapia “Loving Hands”

    – Masaj Lomi Lomi + Stretching pasiv –

    Terapia Loving Hands

Terapia “Loving Hands” – Masaj Lomi Lomi

Masajul Lomi Lomi (sau Loving Hands, cum i se mai spune) este masajul în spirit hawaiian prin care mișcările sunt fluide și ample, asemenea unor valuri care se plimbă pe corp, masându-se astfel mai multe părți ale corpului în același timp. Astfel, un antebraț poate masa umărul, iar celălalt șoldul. Această posibilitate ajută pacientul să se relaxeze complet pentru că este foarte dificil pentru creier să se concentreze în același timp asupra a două sectoare diferite.

Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru durerile de ceafă, de umeri și spate, problemele legate de stress, migrene, probleme circulatorii și respiratorii, insomnie, scăderea sistemului imunitar, depresie, traumatisme și lipsa de încredere în sine.

Fiecare căutăm în permanență armonia și iubirea, iar caracteristică masajului Lomi Lomi este conexiunea afectivă dintre pacient și practician. Masajul suav Lomi Lomi combinat cu elemente de Stretching pasiv ușoare crește amplitudinea de mișcare, streching-ul static ajutând la eliberarea spasmelor din cauza exercițiilor fizice, fiind folosit pentru a reduce oboseală musculară și a reda tonusul.

De aceast masaj aveți nevoie pentru a va revitaliza corpul și a va răsfață simțurile cu arome exotice… Și asta fără viză, pașaport sau sume mari cheltuite!

Masaj Lomi Lomi individual
50 minute
130 lei
Masaj Lomi Lomi + Stretching pasiv
50 minute
150 lei

Rezervă online simplu şi rapid!

aiMasaj.ro vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de masaj corporal şi facial!

aimasaj.ro – Salon Masaj Lomi Lomi în București

VOUCHER CADOU

începând de la

80 LEI