VOUCHER CADOU începând de la 80 LEI

VOUCHER CADOU

începând de la

80 LEI

Masaj anticelulitic

Masaj anticelulitic – ideal datorită faptului că are un impact puternic asupra sistemului circulator și limfatic. În plus, masarea zonelor cu celulită presupune îndepărtarea grăsimii din zonele asupra cărora exercițiile fizice nu au foarte mare efect, cum ar fi partea interioară a genunchilor și cea superioară a coapsei.

Să scapi de celulită nu este întocmai uşor. Dar, dacă vom îmbina o dietă sănătoasă cu câteva exerciţii fizice şi cu anumite tehnici eficiente de masaj, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Masajul anticelulitic nu tratează definitiv și complet celulită, însă poate contribui cu siguranță la uniformizarea suprafeței pielii prin ascunderea depunerilor de țesut adipos vizibile sub formă umflăturilor inestetice.

Întrucât masajul anticelulitic ajută la eliminarea toxinelor dintre țesuturi, iar celulita se formează și din pricina acumulării excesive de toxine, se poate preveni cu ajutorul sau formarea altor depuneri adipoase inestetice pe viitor. În plus, pentru că este un tratament local, permite obținerea remodelării corporale dorite, insistându-se asupra zonelor cu probleme.

Masaj anticelulitic
50 minute
125 lei
Masaj anticelulitic segmentar
30 minute
80 lei

Rezervă online simplu şi rapid!

aiMasaj.ro vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de masaj corporal şi facial!

aimasaj.ro – Salon Masaj Anticelulitic în București, Sector 1