VOUCHER CADOU începând de la 80 LEI

Masaj Gravide

Sarcina este o perioadă sensibilă. Durerile de spate și vergeturile sunt iminente. De aceea, toate gravidutele au nevoie și de masajul cosmetic, realizat cu ulei sau cremă, că prevenție din punct de vedere cosmetic, pentru că pielea să se întindă și să nu rămană vergeturi, și de cel terapeutic.

Masajul pentru gravide are influențe și asupra sistemului nervos. Există o strânsă legătură între starea fizică și cea psihică. Dacă ai o durere pe termen lung, devii irascibilă, nervoasă. Prin masaj, influențezi pozitiv atât fizicul, cât și psihicul și partea emoțională.

Masajul ajută mămica în lupta împotrivă depresiei prenatale. Sunt cauze de natură fizică și psihică ce duc la încordare. Gravidutele devin agitate, le este frică, se văd distorsionat și întră într-o stare de depresie. Masajul relaxează mămica și îi redă starea de confort.

În plus, în timpul sarcinii femeile însărcinate au un somn agitat, astfel că dorm puțîn și necalitativ.

Un alt factor pentru care li se contractă musculatură și au nevoie de un masaj decontracturant.

Atunci când o femeie vrea să aducă pe lume un copil, este bine să se pregătească pentru asta: să își pregătească mușchii, ligamentele, articulațiile.

Prin sport și masaj. Cu cât mușchii femeii sunt mai pregătiți, dinaintea sarcinii pentru a fi flexibili și pentru a susține greutatea, cu atât crește probabilitatea că ea să aibă dureri mai puține în timpul sarcinii.

Nu există o regulă. Prin sport și masaj nu este o garanție că viitoarea mămica nu va mai avea dureri. Dar crește cu mult această probabilitate.

Orice stare a viitoarei mămici se transmite la bebele din burtică. Când se relaxează mama, se relaxează și copilul.

Este bine să încercați așadar, viitoare mămici, un masaj de calitate! Pentru masajul gravidei folosim uleiuri bio din plante, fără conservanți, coloranți sau substanțe de origine animală, pentru a nu afecta în vreun fel fătul din burtica ta.

Masaj gravidă
40 minute
110 lei

Rezervă online simplu şi rapid!

aiMasaj.ro vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de masaj corporal şi facial!

aimasaj.ro – Salon Masaj Gravide – în București

VOUCHER CADOU

începând de la

80 LEI