VOUCHER CADOU începând de la 80 LEI

Terapia “Healing Power” (Masaj plantar)

Principala cauză a îmbolnăvirilor curente sunt toxinele din alimentaţie ce se stochează la nivelul plămânilor, rinichilor, ficatului, vezicii biliare şi a colonului.

Reflexoterapia aduce beneficii în afecțiuni precum perturbări legate de circulația sângelui, inclusiv circulația periferică, reumatism, dureri de picioare sau mâini, afecțiuni cardiace, osteoporoză, alergie, dureri de cap, migrenă, insomnia, tulburări endocrine – metabolice ale tiroidei, paratiroide, suprarenale, diabet, afecțiuni legate de funcționarea aparatului genital și digestive, afecțiuni neurologice, ORL, probleme legate de obezitate, un nivel mare de toxine acumulat în corp.

Deep Tissue – Terapia se concentrează pe realinierea straturile profunde ale mușchilor și țesutului conjunctiv. Masajul constă în manevre mai lente dar profunde care se adresează la anumite segmente ale corpului și în special țesuturilor “problematice”, la fascicole, tendoane sau ligamente care sunt implicate, atenuând și eliminând contracțiile și durerile. Este util mai ales pentru zonele tensionate cronic și contractate, cum ar fi gât rigid, senzație de constractie de spate, umeri și gât.

Într-un mediu tot mai activ și solicitant, masajul Deep Tissue este ideal înlăturând imediat senzația de oboseală.

Deep Tissue este, la bază, o terapie medicală specială care acționează în profunzime, înlăturând toate consecințele unui stil de viață caracterizat de stres și tensiune.

Reflexoterapia combinată cu tehnici de masaj complexe va vor echilibra, ameliora sau vindeca multe afecțiuni fără a fi nevoie de medicamente!

Masaj plantar + Terapia Deep Tissue
80 minute
185 lei

Rezervă online simplu şi rapid!

aiMasaj.ro vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de masaj corporal şi facial!

aimasaj.ro – Centru de Terapii Corporale în București

VOUCHER CADOU

începând de la

80 LEI