VOUCHER CADOU începând de la 80 LEI

VOUCHER CADOU

începând de la

80 LEI

Salon de Masaj Terapeutic – aiMasaj - Salon Masaj București, Sector 1

Masaj Terapeutic

Masajul terapeutic face parte din procedurile de recuperare medicală fiind unul din cele mai eficiente tratamente în cazul multor afecțiuni.

Este utilizat în tratarea unor probleme, precum durerile musculare și articulare, anxietate, stres, insomnie, îmbunătățind circulația, dar și funcțiile neurologice, ajută la crearea echilibrului și armoniei interioare. De asemenea, masajul eliberează endorfină, ajutând la reducerea depresiei și la calmare, la diminuarea durerii asociate cu bolile în fază terminală, acordând sprijin și reducând efectele stresului emoțional.

Poate fi utilizat pentru îngrijirea persoanelor cu handicap, precum și a sportivilor (în urmă unor posibile accidentări), îmbunătățind performanțele acestora.

Masajul terapeutic adoptă filosofia conform căreia organismul știe cum să se vindece singur, iar atingerea este semnalul organismului.

Este una dintre cele mai puternice metode de tratare și prevenire a durerii, în mod non-invaziv și sigur de vindecare, acest tip de masaj fiind una dintre cele mai sănătoase opțiuni pentru pentru îmbunătățirea calității vieții.

Apelați cu încredere la un astfel de masaj, informați terapeutul nostru asupra trecutului dumneavoastră medical, iar acesta vă va ajută să deveniți mai conștienți de importantă sănătății propriului corp.

Masaj terapeutic feminin
50 minute
135 lei
Masaj terapeutic segmentar feminin
30 minute
85 lei
Masaj terapeutic masculin
50 minute
140 lei
Masaj terapeutic segmentar masculin
30 minute
85 lei

Rezervă online simplu şi rapid!

aiMasaj.ro vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de masaj corporal şi facial!

aimasaj.ro – Salon Masaj Terapeutic în București