VOUCHER CADOU începând de la 85 LEI

VOUCHER CADOU

începând de la

85 LEI

Regulament Intern – aiMasaj - Salon Masaj București

Stimate oaspete,

Am construit acest Regulament Intern de Funcționare pe parcursul anilor, având în permanentă dorința de a vă pune la dispoziție servicii de înalta calitate. În același timp, ne dorim să fim o oază de liniște și de relaxare pentru dumneavoastră și pentru toți cei care ajung în centrul nostru.

Prin urmare, varugăm să gășiți mai jos regulile noastre de funcționare, reguli construite să ne ajute pe toți să ne bucurăm împreună de facilitățile centrului într-un mod cât mai intim, discret și cu respect pentru timpul fiecăruia dintre cei care ne calcă pragul.

Va mulțumim că ați ales să deveniți membrul centrului noastru, va dorim să va bucurați de timpul petrecut alături de noi și va invităm să parcurgeți regulamentul nostru intern.

Conducerea centrului aiMasaj

REGULAMENT INTERN DE FUNCȚIONARE

Programul centrului aiMasaj este urmatorul:

  • Luni – Vineri: 10:00-21:00;
  • Sîmbătă: 10:00-17:00.

Acestea sunt orele standard de funcționare, care însă pot suferi modificări în situații speciale (exemplu: Paște, Crăciun, Revelion etc.). Aceste modificări vor fi afișate în centru.

Pentru a beneficia de serviciile oferite de centrul aiMasaj va rugăm să va faceți o programare în prealabil, telefonic la numerele: 0742.689.685 sau 031 103 08 84, sau online, pe pagina noastră www.aimasaj.ro. Iar dacă doriți, ne puteți vizita și putem fixa atunci o programare.

Cu o zi înaintea celei în care aveți stabilită programarea sau în aceeași zi, veți primi un sms prin care va reamintim de ea – suntem conștienți că sunteți mult prea ocupați și n-am vrea să ratați momentul de răsfăț.

Vă rugăm să ne anunțați cel târziu în ziua primirii sms-ului cu 3 ore înainte de ora programării dacă nu puteți veni la programare întrucât ne dorim respectarea timpului de lucru al terapeuților noștri cât și posibilitatea de a oferi acest nou interval disponibil altor potențiali clienți ce doresc să beneficieze de serviciile noastre.

Anularea consecutivă a mai mult de două ședințe duce la considerarea celei din urmă că fiind efectuată.

Ora programării reprezintă ora la care începe efectiv ședința și din acest motiv va rugăm să veniți cu aproximativ 5 minute înainte de începerea ei pentru a avea destul timp pentru un respiro și un ceai. În cazul în care veți ajunge după ora stabilită, vom încerca să nu afectăm efectuarea integrală a ședinței, dacă nu e nimeni programat după dumneavoastră, iar dacă urmează cineva, va trebui să-i respectăm ora de start și implicit să vă finalizăm ședința la ora planificată inițial.

Dacă intervin deplasări sau apar probleme medicale și nu știți când puteți reveni este recomandat să anulați din timp programările pentru a nu uita de ele, iar în momentul în care problema s-a rezolvat, să ne sunați pentru o reprogramare – vom face tot posibilul să va găsim o varianta convenabilă.

Pentru a va asigura tot comfortul și a nu va grăbi în efectuarea ședințelor achiziționate, abonamentele noastre au valabilitate 6 luni.

În cazul în care doriți să alocați câteva ședințe din propriul abonament cuiva drag, puteți să o faceți oricând doriți.

La deschiderea unui abonament nou, veți primi un cartonaș cu numărul de ședințe de care veți beneficia și aveți obligația să-l prezentați de fiecare dată când va prezentați în centru pentru efectuarea unei noi terapii pentru a se bifa de către terapeuții noștri ședința respectivă.

Neprezentarea de două ori consecutiv a acestuia, atrage după sine plata individuală a celei de a treia ședința de neprezentare a abonamentului. Dacă intervine pierderea sa, va rugăm să aduceți la cunoștință centrului pierderea sa astfel încât să primiți o evidență nouă.

Sperăm că v-am fost de ajutor și vă așteptăm cu drag.

*Ne rezervăm dreptul de a ne selecta clientela.

Poţi face o rezervare online simplu şi rapid!

aiMasaj.ro vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de masaj corporal şi facial!

Ne gasiti la

Piaţa Victoriei – Șos. Nicolae Titulescu 1

Bloc A7, Scara C, Bucuresti

contact@aimasaj.ro

E-mail

+40 742 689 685

Telefon

+40 311 030 884

Telefon

Program centru

09:00 – 21:00

Luni – Vineri

09:00 – 16:00

Sâmbătă

*Rezervarea este valabilă numai după ce primiţi email-ul nostru de confirmare!

Date contact

SMART AVANTGARDE SRL

Str. Grivita, nr. 10K, Otopeni, Ilfov, Romania

J23/167/2020

Nr. Reg. Com.

42119962

C.U.I.