VOUCHER CADOU începând de la 80 LEI
  • Masaj drenaj limfatic manual

    Masaj drenaj limfatic manual București

Masaj drenaj limfatic manual

Dacă sistemul limfatic nu funcționează cum ar trebui, la început resimți doar astenia, lipsa poftei de viață, răceli frecvente, după care apar și semne precum edemele membrelor, accentuarea aspectului de celulită pe coapse și fese și chiar apariția vaselor sparte.

Principală cauză a disfuncției sistemului limfatic rămâne sedentarismul, potențat de alimentația necoresunzatoare și aportul hidric insufficient. Drenajul limfatic este un masaj ușor combinat cu aplicarea presiunii ușoare asupra ganglionilor limfatici, puncte cheie din organism unde se adună toxine pentru a fi drenate în sistemul circulator limfatic. Ganglionii limfatici se găsesc în regiunea gâtului, a sânilor, abdomenului, în zona inghinală și a genunchilor.

Drenajul limfatic asigură o curățire și o regenerare profundă a organismului, îmbunătăteste sistemul imunitar, ameliorează calitatea somnului și a unor probleme circulatorii. Tot prin drenajul limfatic se stimulează eliminarea apei stagnante din organism și se ameliorează aspectul de coajă de portocală a pielii, mult temută și nedorită celulită, care deși nu este o boală, afectează starea de bine a majoritătii femeilor. Drenajul limfatic este abonamentul dumneavoastră la sănătate!

  Masaj drenaj limfatic manual
80 minute
185 lei

Rezervă online simplu şi rapid!

aiMasaj.ro vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de masaj corporal şi facial!

aimasaj.ro – Centru Masaj drenaj limfatic în București

VOUCHER CADOU

începând de la

80 LEI