VOUCHER CADOU începând de la 80 LEI

VOUCHER CADOU

începând de la

80 LEI

Combinații de diferite tehnici de masaj adecvate necesităților dumneavoastră pentru efecte imediate și pe termen lung:

Masaj de relaxare

Are un efect liniștitor asupra sistemului nervos și contribuie la relaxarea mușchilor, la eliminarea celulelor moarte de pe piele, reduce semnificativ tensiunea arterială și contracțiile muscular.

Masaj Anticelulitic

Este ideal datorită faptului că are un impact puternic asupra sistemului circulator și limfatic. În plus, masarea zonelor cu celulită presupune îndepărtarea grăsimii din zonele asupra cărora exercițiile fizice nu au foarte mare efect, cum ar fi partea interioară a genunchilor și cea superioară a coapsei.

Masaj Reflexogen / Reflexoterapie

Prin presarea unor zone reflexogene ale organismului, reflexoterapia aduce beneficii în multiple afecțiuni: reumatism, circulație, afecțiuni cardiace, osteoporoză, alergie, insomnie, tulburări endocrine, suprarenale, diabet, afecțiuni genitale și digestive, afecțiuni neurologice, ORL, obezitate, ajută la detoxifiere. Dar, dacă vom îmbina o dietă sănătoasă cu câteva exerciţii fizice şi cu anumite tehnici eficiente de masaj, rezultatele nu vor întârzia să apară.

Masaj terapeutic

Face parte din procedurile de recuperare medicală fiind unul din cele mai eficiente metode de tratare și prevenire a durerii, în mod non-invaziv și sigur de vindecare, acest tip de masaj fiind o opțiune sănătoasă pentru îmbunătățirea calității vieții.

Masaj combinat alternativ feminin
50 minute
135 lei
Masaj segmentar combinat feminin
30 minute
80 lei
Masaj combinat alternativ masculin
50 minute
140 lei
Masaj segmentar combinat alternativ masculin
30 minute
80 lei

Rezervă online simplu şi rapid!

aiMasaj.ro vă pune la dispoziţie cele mai bune servicii de masaj corporal şi facial!